Start Om Afecto Galleri Tyger Kontakt

Om Afecto


Jag som driver Tapetseri Afecto heter Kristin Hollekim Johansson. I min verkstad klär och stoppar jag om dina möbler så de passar in i din nuvarande inredning eller helt enkelt markerar den stilen du vill ha. Behöver du gardiner kan du välja tygerna hos mig och jag syr förstås upp som du vill ha dem. Du kanske ska passa på att byta till matchande kuddar samtidigt.

Det finns även en mängd härliga tyger till offentliga miljöer som uppfyller alla krav som ställs på bl.a. flamsäkerhet och slitstyrka. Restaurangstolar, gardiner, draperier, scenridåer, konferensmöbler och annat.

Jag använder material av hög kvalitet och kan erbjuda tyger från både svenska och utländska leverantörer.
tapetserarverkstad, Karlsborg

klippbord Stoppningar av olika slag byts eller renoveras, allt efter behov och önskemål. Jag jobbar båda med traditionella material som snörda resårer, krollsplint, ädelfiber och tagel, och moderna i form av polyeter och kallskum. Du kan även blanda traditionella och moderna material i vissa möbler, beroende på vad du vill ha fram i dem och hur de ska användas. Du kanske vill bevara ett stilenligt intryck av en gammal stol eller göra om den så den passar bättre in i ditt moderna hem.
vid symaskinen, Tapetseri Afecto Kapellet är förstås viktigt för båten, både vad gäller funktion och utseende. Ett kapell kan behöva lagas i omgångar innan det blir dags att sy ett nytt. Om du bara vill laga det, lämna in kapellet efter landsättning så går jag över alla sömmar, blixtlås och rutor. Om det är dags för ett nytt tar du kontakt med mig under hösten så allt är klart till vårens sjösättning. Kanske behöver även dynorna ett lyft med nytt tyg/konstläder och även kanske en ny polyeterdyna.

Kvalitet är ett huvudord i verksamheten och jag är därför noga i mitt val av material och leverantörer.
Startsidan | Om Afecto | Galleri | Accessoarer | Tyger | Kontakt | Sajtkarta Kajsas web | © 2012-2017 Tapetseri Afecto